top of page
Zoeken

CD-presentatie 'Quarant(ain)e' - 27 juni, Aegtenkapel!

Binnenkort is het zover, dan hebben celliste Oihana Aristizabal Puga en ik onze nieuwe CD in handen! We kijken er heel erg naar uit.


Op 9 mei a.s. wordt onze CD 'Quarant(ain)e' live gepresenteerd in het AVROTROS-programma 'Spiegelzaal' op Radio 4. Live vanuit Het Concertgebouw zijn we te beluisteren in muziek van onze nieuwe CD.


Op 27 juni hopen we in de prachtige Sint Aegtenkapel in Amersfoort een live-presentatie te geven, waar ook weer publiek bij aanwezig mag zijn! Bestel nu hier alvast je kaarten om er zeker van te zijn dat je bij dit feestelijke concert aanwezig kunt zijn. Wij kijken er in ieder geval heel erg naar uit om iedereen weer in het echt te ontmoeten. Uiteraard zullen de tegen die tijd geldende regels in acht worden genomen.


Quarantaine? Dit Franse woord heeft van oorsprong betrekking op een periode van veertig dagen. Dit leenwoord, dat rond 1650 zijn intrede deed in onze taal, is afgeleid van het Franse telwoord quarante (veertig) en betekent in essentie een periode van veertig dagen. Behalve de herkomst van het getal 'veertig' is het nu toepasselijk op hoe musici 'opgesloten' zitten in deze tijd. Voor ons is het maken van deze CD een belangrijke drijfveer geweest om te blijven doorgaan, juist in dit jaar met diverse lockdowns. Door zo'n groot project aan te pakken, is onze muziek blijven klinken.27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page