Bloedstollend concert Sleepy Hollow
  • Posted:
  • 10 oktober 2019
  • Comments:

    0

Pianiste Lineke Lever speelt tijdens 3 concerten in november samen met sopraan Henriette Feith, klassiek saxofoniste Aubrey Snell en acteur Sijtze van der Meer. Zij geven tijdens deze herfstmaand een bloedstollend recital waarbij de legende van Sleepy Hollow de rode draad vormt. Tijdens het concert is muziek te beluisteren van o.a. Schubert, Schumann, Ravel en Spohr. 
Scenario: Noortje Braat & Stem: Ivo Opstelten.

Het wordt een recital met daarin bloedstollende, of op zijn minst, onheilspellende muziek. In de novembermaand, als het weer guur is en de dagen alras korter worden, zijn spannende liederen, unheimische en mysterieuze melodieën buitengewoon op hun plaats. Gedrapeerd rondom de mysterieuze legende van Sleepy Hollow zullen de drie musici dit spannende concert spelen. Musici die hun sporen inmiddels ruimschoots verdiend hebben op alle podia van ons land.

 

Concerten:
31 okt – Try out Alphen aan den Rijn
1 nov – Museum IJsselstein
10 nov – St. Aegtenkapel, Amersfoort(Foto’s: Jeroen Kuys)