Zomerconcert aan de Lek
  • Posted:
  • 7 juni 2019
  • Comments:

    0

Op 31 augustus geef ik samen met sopraan Tamar Niamut, tenor Jeroen de Vaal (De Nationale Opera), violiste Inki Varga (Sinfonietta Amsterdam) en celliste Oihana Aristizabal Puga (Cello Octet Amsterdam) een zomerconcert aan de Lek bij het Dijkhuis van Jaarsveld. Dit buitenconcert wordt georganiseerd door de Stichting Kunst & Cultuur Lopik en is elk jaar weer een groot succes.

Op het programma staan o.a. Summertime van Gershwin, enkele delen uit ‘West Side Story’ van Bernstein en de sfeervolle tango’s Oblivion & Otoño Porteño van Piazzolla. Muziek waarin we te horen in variaties van duo tot kwintet.

Datum: zaterdag 31 augustus 2019
Aanvang: 20.00 uur
Inloop: vanaf 19.30 uur
Reserveren aanbevolen per mail bij dienyscheffer@outlook.com of per telefoon op 06 51 98 20 65.
Als u reserveert houden zij een stoel voor u vrij.