Arte Duo speelt Chinese Nachtegaal
  • Posted:
  • 12 mei 2018
  • Comments:

    0

Arte Duo speelt de Chinese NachtegaalIn juni spelen we met het Arte Duo maar liefst 6 familie-voorstellingen van “De Chinese Nachtegaal” in het Rietveld Theater in Delft. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en hun (groot)ouders.

De Chinese Nachtegaal
Er was eens een Chinese keizer die een porseleinen kasteel met een immense tuin bezat. En in die tuin woont een nachtegaal met een betoverende stem. Op verzoek van de keizer wordt de nachtegaal het paleis binnen gebracht, om iedere dag voor de keizer te zingen. Totdat hij op een dag een mysterieus cadeau krijgt van de Japanse keizer Saxofoniste en theatermaakster Aubrey Snell speelt samen met pianiste Lineke Lever een spannend en ontroerend sprookje over échte vriendschap. Een muzikale voorstelling die klinkt als een nachtegaal. De muziek gaat hand in hand met het bekende sprookje van Hans Christian Andersen.

Piano en saxofoon, dat is een niet zo voor de hand liggende combinatie. Klassiek saxofoniste & theatermaakster Aubrey Snell en pianiste Lineke Lever maken die combinatie nu al 17 jaar actueel en springlevend onder de naam Arte Duo.

Speeldata
2 juni, 14.30 – Rietveld Theater
2 juni, 16.30 – Rietveld Theater

3 juni, 13.30 – Rietveld Theater
3 juni, 15.30 – Rietveld Theater

10 juni, 13.30 – Rietveld Theater
10 juni, 14.30 – Rietveld Theater

Kaarten bestellen
https://www.delftfringefestival.nl/productie/aubrey-snell-en-lineke-lever/